Pizza maison

Bara för att man inte har någon ugn betyder det inte att man inte kan unna sig lite pizza på en måndagskväll. Ikväll gjorde jag en panpizza, alltså i stekpannan. Nu ska jag snart göra en andra pizza, till pojkvännen som kommer hem någon gång efter midnatt, och  då ska jag sova. 
   En sak som är bra med panpizza är att det är minimal risk för att degen inte gräddas eller blir geggig, eftersom pizzan redan är halvvägsgräddad när man lägger på tomatsåsen. Bra, för jag avskyr degiga pizzor!

 
Dubbelt så mycket fyllning som botten. Gott!
 
 
 

Tankar

  • Emelie - Lever drömmen i Paris! säger:

    Muuuums! Var lärde du dig det?

    Svar: "Vår kokbok" från förlaget Prisma. I den boken finns ALLT!
    Linnea Ringhage

    2014-08-11 | 22:26:06
    Bloggadress: http://sockerskrin.blogspot.se
  • Frida säger:

    Mums!!

    2014-08-24 | 12:35:02
    Bloggadress: http://fridakjall.se

Dela dina tankar