Att ta sig hem

Så kvällen igår blev ju inte vad jag hade tänkt mig. Jag mötte upp ett härligt gäng i Saint Germain en Laye, vi satt på resturang. Några åt middag, andra(typ jag och Ellen) åt dessert, några tog ett glas vin. Trevligt. 
    Men när vi skulle ta sista tåget hem så krånglade biljettautomaterna, såklart. Så vi missade tåget. Så vi bestämde oss för att kolla upp bussarna. Men det finns ingen samlad bussinfo, så vi får springa runt till olika busskurer i mörkret. Nehe, inga bussar verkar gå. 
   Vi försöker hitta en taxi istället. Men det kommer inga. Två kvinnor frågar om taxikön, vi vet inte. Följer efter dem ett slag och letar, hittar en busskur. En buss hem till oss går om 14 minuter! Ja, glada tjejer!
   Det är kallt. Bussen kommer om 10 minuter. Vill hem till sängen. Bussen kommer om 2 minuter. Kollar på folk. Bussen skulle varit här för 3 minuter sedan. Bussen kommer inte. 
   Vi går in på resturang, ber om numret till taxi. De har precis ringt efter taxi åt de två kvinnorna vi träffade tidigare, bestämmer oss för att dela. Taxin kommer aldrig. Ringer igen. Lång väntan. Taxin kommer, pratar franska, åker hem. Resan tar 5 minuter. 

Tankar


Dela dina tankar